ANASAYFA
HABERLER
HABERLER
Kablosuz iletişimde sıkıntı çekenlerin, geniş ve dubleks evlerine kablosuz ağ kurmak isteyenlerin tercih edebileceği ağ donanımı ürünlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de NetMASTER WTR-300 gibi doğrudan prize takılarak çalışan wireless repeater cihazları.


Haberin devamı
Kablosuz iletişimde sıkıntı çekenlerin, geniş ve dubleks evlerine kablosuz ağ kurmak isteyenlerin tercih edebileceği ağ donanımı ürünlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de NetMASTER WTR-300 gibi doğrudan prize takılarak çalışan wireless repeater cihazları.

Akıllı telefonlar, tabletler, oyun konsolları, kameralar gibi cihazların yaygınlaşmasıyla kablosuz internet ağı artık hayatımızın bir vazgeçilmezi! Ne var ki, kablosuz internetinizin kapsama alanını sınırlandıran pek çok faktör bulunuyor. Bu sınırları kaldırıp kablosuz ağınızı maksimuma çıkarmak için NetMASTER WTR-300 pratik ve ekonomik bir çözüm. 


Kablosuz İnternetteki Sınırlar Neler?
Tuğla, beton, alçıpan gibi malzemelerin kullanıldığı yapılarda %50'ye kadar sinyal kaybının gerçekleştiği bilinmektedir. Aynı şekilde, alüminyum, cam ve kalın kapılar da sinyalinizi zayıflatır. Diğer bir faktör de malzemelerin kalınlığıdır. Kalın bir beton duvar, aynı malzemeden ince bir duvara göre sinyalleri daha çok engeller. 

Kablosuz yayın performansını olumsuz etkileyen bir diğer etmen de mesafeler. Alıcı ile verici arasındaki uzaklık ne kadar fazlaysa sinyal gücü o kadar zayıflar. Çünkü radyo frekans sinyalleri mesafeyi kat ederken bir yandan da yayılma özelliği gösterirler. Yayıldıkça da güçsüzleşir. En basit haliyle, uzaklık ikiye katlandığında sinyal gücü sekizde bir oranında zayıflar, aktarım ve bağlantı hızı düşer.

Kablosuz Ağınızda Köprü Kurun
Yapı malzemeleri ve mesafenin meydana getirdiği olumsuz etkileri bertaraf etmek için uygulayabileceğiniz en pratik çözümlerden biri kablosuz köprüleme ile ağınızı genişletmek. Bunun için sinyalin düşmeye başladığı yerde Access Point ya da Wireless Repeater gibi bir ağ donanımı cihazını çalıştırarak, modemden aldığı sinyali bir istasyon gibi daha uzaklara iletmesini sağlayabilirsiniz. NetMASTER WTR-300 Wireless Repeater’ın hepimizin bildiği Access Point cihazlarından farkı ayrıca bir adaptör ya da üzerine konulacak bir mobilya gerektirmeksizin doğrudan prize takılarak çalışıyor olması.



Dağınıklık Sevmeyenler WTR-300’e Bayılacak
Evlerimizde o kadar çok elektronik cihaz var ki, bütün bu kablo, adaptör karmaşasına yenilerini eklemek istemeyebilir, yer kaplamayacak çözümler arıyor olabilirsiniz. Öyleyse, NetMASTER WTR-300 tam size göre! Avuç içi kadar bir adaptörden oluşan cihaz, doğrudan prize takılarak çalışıyor; hiç yer kaplamıyor. Dilediğiniz zaman kolaylıkla yerini değiştirebiliyorsunuz. Beyaz tasarımıyla hiç dikkat çekmiyor, evinizde kalabalık yaratmıyor. Kısaca “boyundan büyük” iş yapıyor. 

NetMASTER WTR-300 tanıma özel indirimli fiyatıyla satışa sunuldu.